Consulten

Samenwerking met andere diciplines

Er wordt nauw samengewerkt met andere disciplines, zoals chiropractors, caesartherapie, osteopathie, en artsen en specialisten. Als het nodig is wordt men doorverwezen naar een andere specialist of wordt er samengewerkt met een arts of therapeut. Ook worden er soms laboratoriumonderzoeken gedaan om meer zicht te krijgen op bepaalde fysieke/mentale klachten. Dit alles wordt over het algemeen vergoed door de verzekering.

Belangrijke informatie

U mag te allen tijde uw afspraak tot maximaal 24 uur van te voren afzeggen! Dit kan via info@princedusoleil.nl, 0314 – 378449 of 06 22 91 79 14. U kunt op beide nummers een boodschap achterlaten.

Blijft u in gebreke dan zijn wij genoodzaakt om u een rekening toe te zenden ter grote van een consult. dwz, voor volwassenen €75,= en kinderen t/m 10 jaar €60,= Wij rekenen op uw begrip in deze.

Wij zijn bij het V.N.T. aangesloten en voldoen aan de normen die gesteld worden in de BIGwet!

Een groeiend aantal zorgverzekeraars, vergoeden deze therapie via een aanvullende verzekering. Dit is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Informeer zelf bij uw zorgverzekeraar of u eventueel voor vergoeding in aanmerking komt.