Skip to content

Bioresonantie

Er bestaan vele vormen van bioresonantie. Een ervan is de Asyra en de nieuwe naam van de Asyra is de Qest4.

De Asyra en de Qest4 maken gebruik van ons energetisch lichaamsveld (biofotonen) voor een accurate analyse en tegelijkertijd een behandeling. Het is een compleet nieuwe vorm van behandelen en een mijlpaal op het gebied van gezondheidsanalyse en behandelmogelijkheden. In tegenstelling tot andere methoden, geeft de Asyra geen vertekening door de invloed van de therapeut. Het Asyra systeem kan door de geavanceerde digitale technologie in korte tijd een volledige meting doen van meer dan 40 organen en systemen in het lichaam.

Bovendien kunnen er nog extra metingen gedaan worden van bijvoorbeeld allergieën of voedingsmiddelen al naar gelang de keuze van de therapeut en wat op dat moment noodzakelijk wordt geacht. Daarna wordt er met een analyse in de databank gezocht naar wat er nodig is om de organen die uit balans zijn, weer in balans te brengen.
De Asyra database bevat informatie van duizenden middelen, waaronder voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, sporenelementen, aminozuren), homeopathische middelen, celzouten, kruiden etc.

Tijdens het Asyra consult krijgt de cliënt tevens balancerende frequenties toegediend. Vervolgens kunnen er nog aanvullende testen worden gedaan. Een eerste consult is meteen al een eerste behandeling! De testresultaten laten de therapeut diverse mogelijkheden zien voor een adequate vervolgbehandeling.

Energetisch Status van je fysieke lichaam

Asyra 1
Asyra 2
Asyra 3